Kurvikas on kaunis ja pystyväinen sähköavusteinen kolmipyöräinen kuormapyörä. Laatikossa voi kuljettaa jopa 90kg:n kuormaa. Ostokset ja lapset mahtuvat hyvin saman pyörän kyytiin. Lapsille istuimissa on valjaat. Kolmipyöräinen kuormapyörä on mitä parhain maisemista naatiskelevien käyttöön, kun pyörää voi ajaa myös todella hitaasti tai voi pysähtyä vaikka hetkeksi istumaan paikalleen. Jos olet epävarma ajostasi - ei hätää. Tätä on helppo ajaa, kunhan muistaa ajaa mutkissa hiljempaa.

Boxi on sähkökuormapyöristämme monikäyttöisin. Tämän kolmipyöräisen kuormapyörän laatikossa oleva penkki voidaan nostaa pystyyn ja laatikkomaisen muotonsa ansiosta kyytiin mahtuu vaikka vähän isommatkin laatikot tai isot ostokset. Maksimikuorma on 100kg. Laatikon etuosassa on avattava teline, joka on mitoitettu kahdelle ostoskassille. Kurvikkaan tapaan tämä pyörä sopii hyvin aloittelijallekin, kun pitää tilannenopeuden mutkissa hitaampana. Lapsia varten penkistä löytyy turvavaljaat.

Kiitäjä on kaksipyöräinen kuormapyörämme. Se on ajo-ominaisuuksiltaan ja kokemukseltaan perinteisen pyörän kaltainen ja sen kallistuvuus mutkissa mahdollistaa verkkaisamman liikkumisen. Jos et ole aiemmin ajanut tällaisella - ei hätää; ihminen tottuu hyvin nopeasti. Ensi polkaisut voi tuntua haparoinnilta, mutta jo lyhyen ajelun jälkeen hallinta helpottuum ja normalisoituu. Maksimikuorma pyörän laatikossa on 75 kg. Kuorman painopiste on matalalla, mikä helpottaa pyörän hallintaa. Kyytiin mahtuu yksi kevyempi aikuinen tai pari lasta ja jokunen kassikin.

Kiitäjä Short on kuin isoveljensä, mutta vain lyhyempi. Sitä on ehkä aavistuksen helpompi ajaa kuin isoveljeään. Pyörän maksimi kuorma laatikossa on 75kg. Pyörään mahtuu kaksi lasta kyytiin tai yksi kevyempi aikuinen. Kauppakasseja ja lapsia ei enää samaan kyytin kunnolla mahdukaan. Pyörällä voi ilman lapsia kuljettaa pari jollei kolme ruokakassia. 

  • Instagram

©2020 Colossus Finland Oy

Palvelua tarjoamassa