top of page
Kurvikas

Kurvikas on kaunis ja pystyväinen sähköavusteinen kolmipyöräinen kuormapyörä. Laatikossa voi kuljettaa jopa 90kg:n kuormaa. Ostokset ja lapset mahtuvat hyvin saman pyörän kyytiin. Lapsille istuimissa on valjaat. Kolmipyöräinen kuormapyörä on mitä parhain maisemista naatiskelevien käyttöön, kun pyörää voi ajaa myös todella hitaasti tai voi pysähtyä vaikka hetkeksi istumaan paikalleen. Jos olet epävarma ajostasi - ei hätää. Tätä on helppo ajaa, kunhan muistaa ajaa mutkissa hiljempaa.

Kärry 2021

Kärry 2021 on vuoden 2021 hankkeen pyörä. Laatikossa voi kuljettaa 80kg:n kuormaa. Kärryn laatikko on hyvin tilava. Ostokset ja lapset mahtuvat hyvin saman pyörän kyytiin. Lapsille istuimissa on valjaat. Kärry sopii hienosti hitaamman ajokäyttöön.

Boxi

Boxi on sähkökuormapyöristämme monikäyttöisin. Tämän kolmipyöräisen kuormapyörän laatikossa oleva penkki voidaan nostaa pystyyn ja laatikkomaisen muotonsa ansiosta kyytiin mahtuu vaikka vähän isommatkin laatikot tai isot ostokset. Maksimikuorma on 100kg. Laatikon etuosassa on avattava teline, joka on mitoitettu kahdelle ostoskassille. Kurvikkaan tapaan tämä pyörä sopii hyvin aloittelijallekin, kun pitää tilannenopeuden mutkissa hitaampana. Lapsia varten penkistä löytyy turvavaljaat.

pakettien kuljetus.png
Kiitäjä

Kiitäjä on kaksipyöräinen kuormapyörämme. Se on ajo-ominaisuuksiltaan ja kokemukseltaan perinteisen pyörän kaltainen ja sen kallistuvuus mutkissa mahdollistaa verkkaisamman liikkumisen. Jos et ole aiemmin ajanut tällaisella - ei hätää; ihminen tottuu hyvin nopeasti. Ensi polkaisut voi tuntua haparoinnilta, mutta jo lyhyen ajelun jälkeen hallinta helpottuum ja normalisoituu. Maksimikuorma pyörän laatikossa on 75 kg. Kuorman painopiste on matalalla, mikä helpottaa pyörän hallintaa. Kyytiin mahtuu yksi kevyempi aikuinen tai pari lasta ja jokunen kassikin.

kuormapyorarannalla-pienempi.png
Kiitäjä Short

Kiitäjä Short on kuin isoveljensä, mutta vain lyhyempi. Sitä on ehkä aavistuksen helpompi ajaa kuin isoveljeään. Pyörän maksimi kuorma laatikossa on 75kg. Pyörään mahtuu kaksi lasta kyytiin tai yksi kevyempi aikuinen. Kauppakasseja ja lapsia ei enää samaan kyytin kunnolla mahdukaan. Pyörällä voi ilman lapsia kuljettaa pari jollei kolme ruokakassia. 

kuormapyorarannalla-pienempi.png
Nuoli 2021

Nuoli 2021 on nopean ajon pyörä. Se on ajo-ominaisuuksiltaan ja kokemukseltaan sporttisen pyörän kaltainen lukuisine vaihteineen ja sen kallistuvuus mutkissa mahdollistaa vauhdikkaanliikkumisen. Jos et ole aiemmin ajanut tällaisella - ei hätää; ajon oppii nopsaan, mutta suosittelemme aloittelijoita kuitenkin ottamaan ensimmäiset ajokokemukset Kiitäjällä tai Kiitäjä Shortilla. Maksimikuorma koko pyörän päällä kuljettaja mukaanlukien on 150 kg. Kuorman painopiste on matalalla, mikä helpottaa pyörän hallintaa. Kyytiin mahtuu kaksi pientä lasta tai ostokset.

kuormapyorarannalla-pienempi.png
bottom of page